Peter-van-den-BoomPeter van den Boom is sinds 1988 consultant bij Boom Training and Consultancy en docent bij verschillende master- en MBA-opleidingen. Zijn specialisaties zijn organisatieontwikkeling, human resource management en leiderschap. Hij begeleidt vaak workshops over deze onderwerpen en publiceert geregeld over effectieve en humane organisaties.

 

 

 

Lees meer >  Interim & Advies    Docentschappen

BOOM Training and Consultancy

Boom Training and Consultancy biedt creatieve oplossingen voor complexe veranderkundige vraagstellingen. Wij ondersteunen organisaties bij de uitdagende vraag: hoe de organisatie in lijn te brengen met de omgevingsdynamiek?
Wij beschikken over een uitgebreide praktijkervaring in combinatie met verdiepende concepten uit HRM, organisatiecultuur en verandermanagement in relatie tot strategisch management. Deze combinatie komt tot zijn recht bij adviestrajecten, interim opdrachten, trainingen en docentschappen. Wij ondersteunen kennisintensieve bedrijven en maatschappelijke organisaties op een 'best fit' wijze. De boeken en artikelen die Peter van den Boom uitgeeft zijn een weerslag van deze combinatie.

 

Missie BTC

Boom Training and Consultancy biedt meerwaarde door de expertisecombinatie van organisatiecultuur, HRM en verandermanagement gerelateerd aan strategische ambities. Boom Training and Consultancy laat zich aanspreken op inhoudsexpertise, inlevingsvermogen, integriteit en implementatie-effectiviteit.
 

Netwerken

Op dit ogenblik maakt Peter van den Boom deel uit van verschillende netwerken zoals AOG/Rijksuniversiteit Groningen; Professional Learning & Development Universiteit Twente; Maastricht University School of Business and Economics, Business School Nederland, TSM, Artemea, Peter de Roode Advies en Consultancy, Rob Vinke Consultancy, VU Vereniging.
 

Historie

Boom Training and Consultancy is in juni 1988 opgericht door Peter van den Boom. Hij was daarvoor werkzaam bij Organon/AKZO in een internationale HRD functie. In het begin lag het accent op opdrachten in (internationale) profit organisaties. Al snel kwamen er opdrachten bij in de gezondheidszorg en overheid. De inzichten in bedrijfsvoering en de praktijkervaring van Peter van den Boom zijn gehonoreerd in verschillende gastdocentschappen.
 

Maatschappelijke activiteiten

Peter van den Boom is voorzitter van het Regio comité Gelderland van de Ledenraad van de Vrije Universiteit Amsterdam. Tevens is hij lid van de Ledenraad Vrije Universiteit. Hij was lid van de herstructureringscommissie van de VU. Op dit ogenblik is hij voorzitter van de Commissie Strategische Allianties VU. Peter zet zich in voor de Maatschappelijke Project met Impact van de VU.
Peter was lid van het Bestuur van de Alliance Francaise, Regio Zutphen.
Daarvoor heeft hij deel uitgemaakt van het bestuur van de KunstKring Ruurlo als voorzitter en van het Bestuur Stichting Kunst en Cultuur Bronckhorst.
Actueel is hij als taalcoach werkzaam voor Gilde Zutphen.

1. Algemeen

 

1.1. Boom Training and Consultancy is gevestigd te Bronckhorst.

 

1.2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten, die door ons vanuit Boom Training and Consultancy worden overeengekomen en uitgevoerd, tenzij hiervan in onze opdrachtbevestiging wordt afgeweken.

 

1.3. Toepasselijkheid van andere algemene of specifieke voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten, tenzij deze door ons schriftelijk zijn aanvaard.

 

Lees meer...

FacebookTwitterLinkedIn